May Lane, B14
Extension | Alteration | Refurbishment

A characterful property requiring alteration and extending to cater to the clients current needs and plans for the future. The ground floor is altered to create an open plan kitchen / dining linked to the existing living room. The first floor too is altered with new bedrooms over the garage, an ensuite a relocated family bathroom. The new addition to the front elevation is designed to mirror the existing with an oriel window mimicking the existing bay. At the rear the design is contemporary with a glazed feature dining room protruding into the rear garden.

GRUHE Architects is the trade name of Gruhe Ltd. Company no 6567399                                                                                                                          ©