Westfield Road, B15 - Project 1
Extension | Alteration | Refurbishment

Purchased as a 4-bed detached property requiring updating. The existing layouts needed remodelling to better suit the clients requirements and contemporary living. On the ground floor, a family room replaced the old conservatory with an extended footprint linking it with the Kitchen. Higgledy piggledy spaces within and around the original reception space were removed to create a single larger reception with dual frontage. On the first floor, the floor plate was extended in a symmetrical arrangement to the rear making larger bedrooms (and contributing to a characterful rear elevation). The landing was also made larger to create a potential area for stepped access to future development of the loft.

GRUHE Architects is the trade name of Gruhe Ltd. Company no 6567399                                                                                                                          ©