Westfield Road, B15 - Project 2
Extension | Alteration | Refurbishment

Work had already begun on this 6-bed property when Gruhe was initially approached for the design of a new porch. This led to a much larger commission for a two-storey extension building within the existing internal courtyard to the side of the property to create a music room on the ground floor and bedroom suites above. At the rear, a large new games room was designed within a new basement looking over the low level garden via a full width glazed opening. A smart glazed corridor was designed to link the house with the basement. The project is awaiting planning permission.

GRUHE Architects is the trade name of Gruhe Ltd. Company no 6567399                                                                                                                          ©